Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Süt ve Ürünleri Alanında İş Gücü Niteliğinin Arttırılmasına Yönelik Yenilikçi Mesleki Eğitimlerin Verilmesi

Proje Ekibi Hollanda'da Eğitim Aldı

Proje Ekibi Hollanda'da Dairy Training Centre'de süt ürünleri üretimi ve pazar alanları hakkında beş gün süresince eğitim aldı.

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü yürütücülüğünde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ezine Meslek Yüksekokulu ortaklığında, İŞKUR İl Müdürlüğü iştirakçiliği ile Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından desteklenen Ezine Yöresinde Süt ve Süt Ürünleri Alanında İş Gücü Niteliğinin Arttırılması Projesi kapsamında, proje ekibinden Ezine MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nurcan Berber öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Dilvin İpek, Öğr. Gör. Çisem Öğe,Öğr. Gör Haşim Katra, Öğr. Gör. Gülşah Baruk Bulut Hollanda'da Dairy Training Centre'de süt ürünleri üretimi ve pazar alanları hakkında beş gün süresince eğitim aldı.